Alle
 • Alle
 • Eigen Ontwerp
 • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Zilveren Ketting met Hartje

vanaf € 139,00

Introductieprijs
 • Alternate Text Sterling zilveren ketting met 925 stempel
 • Alternate Text Handgemaakt door juweliers
 • Alternate Text Geleverd in hartvormig blik
 • Alternate Text Verkrijgbaar in 2 soorten kettingen van 45,7 cm
 • Alternate Text Afmetingen bedeltje: 2,50 x 2,53 cm
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Premium bijgehouden levering:€ 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen

Productomschrijving

hart ketting bedrukken

Laat zien wat iemand voor je betekent door een gepersonaliseerde zilveren ketting met hartje te ontwerpen. De sieraden zijn gemaakt van echt sterling zilver en worden aan de achterkant voorzien van een 925 waarborgstempel. Een bedrukte zilveren hartjes ketting is een mooi, duurzaam aandenken dat zowel creativiteit als liefde uitstraalt. Elk prachtige sieraad met harten bedeltje wordt geleverd met een recyclebaar, hartvormig blik met inlegschuim, waar je de ketting veilig in kunt bewaren. Je zowel de deksel van het bewaarblik als het harten bedeltje bedrukken met jouw eigen ontwerpen en tekst en geniet van een premium sieraad dat met liefde handgemaakt wordt door deskundige juweliers.

Maattabel

Meet jezelf om de juiste maat te vinden

Bekijk onze volledige veelgestelde vragen

Onderhoudsinstructies

Voorzichtig schoonvegen of polijsten met pluisvrij doekje.

 • Schoonvegen met een pluisvrij doekje

Hoe het werkt

Alternate Text

Upload je ontwerp

We passen je ontwerp automatisch toe op het door jou geselecteerde product

Alternate Text

Maak het volmaakt

Gebruik onze slimme tools om het precies goed te krijgen en selecteer de afwerkingsopties

Alternate Text

Voorbeeld & afrekenen

Bevestig uw ontwerpen met onze 3D-previews en betaal met vertrouwen

Alternate Text

1-2 dagen productie

Leun achterover en ontspan. Uw product is onderweg!

Hoe onze prijsstelling werkt

Onze prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid en afmetingen van de producten die u bestelt. Hoe meer u bestelt, hoe beter de prijs die u krijgt. We bieden ook lagere prijzen voor grotere afmetingen, studenten en groothandels.

Wij bieden kortingen

We bieden kortingen op al onze producten, inclusief bulk-, hoeveelheids- en studentenkortingen. Profiteer van geweldige aanbiedingen, of u nu een klein bedrijf, ontwerper of student bent.

Volumekorting Groothandel Studenten
Gebaseerd op Hoeveelheid Tot 44% Tot 10%
Kortingen

Korting beschikbaar. Prijs door afmetingen en aantal te selecteren.

Meer te weten komen Meer te weten komen

Levertijd & kosten

Gepersonaliseerde Zilveren Ketting met Hartje

 • Alternate Text Sterling zilveren ketting met 925 stempel
 • Alternate Text Handgemaakt door juweliers
 • Alternate Text Geleverd in hartvormig blik
 • Alternate Text Verkrijgbaar in 2 soorten kettingen van 45,7 cm
 • Alternate Text Afmetingen bedeltje: 2,50 x 2,53 cm
 • Alternate Text Duurzaam bedrukt
 • Alternate Text Snelle wereldwijde levering
Alternate Text Wordt Verzonden in 1 - 2 dag(en) . Premium bijgehouden levering:€ 9,95 Bezorgopties

Verken onze

imageExclusive

Groothandels- en studentenkorting van geen minimum tot bulkbestellingen

Bekijk kortingen

Helpen

Alternate Text Meer details

Over Jouw Gepersonaliseerde Zilveren Ketting Met Hartje

Gemaakt met Liefde

Helaas zien we dat veel bedrijven steeds vaker kiezen voor massaproductie en machine-vervaardigde items. Wij verkiezen echter kwaliteit boven kwantiteit, wanneer het op het vervaardigen van onze producten aankomt. Onze gepersonaliseerde zilveren ketting met hartje wordt dan ook handgemaakt met zorg en aandacht, door vakkundige juweliers. Wanneer je een zilveren ketting met hart laat bedrukken, ontvang je een premium sieraad met een print met een geborstelde finish. Het hartvormige bedeltje wordt met een jumpring aan een keuze uit twee soorten ketting bevestigd, en aan de achterkant voorzien van een 925 stempel.

Omdat onze zilveren kettingen niet het resultaat zijn van massaproductie, ben jij gegarandeerd van een volledig uniek sieraad. Jouw gepersonaliseerde zilveren ketting met hartje is de perfecte combinatie van de kwaliteit die onze juweliers leveren en jouw eigen creativiteit. Wanneer je een ketting met hart laat bedrukken, wordt je ontwerp rechtstreeks op het sterling zilver gedrukt. Dankzij onze printmethode zijn we in staat om de glans waar zilver bekend om staat te behouden. We doen dan ook geen concessies op kwaliteit en maken de sieraden van echt sterling zilver. Naast het bedeltje kun je ook de deksel van het roestbestendige cadeaublik personaliseren met jouw ontwerp en een prachtig aandenken ontwerpen dat levenslang meegaat. De ontvanger van deze premium hartjes ketting kan dan ook genieten van een sieraad dat met zorg en aandacht is vervaardigd van echt zilver.

Alternate Text Printrichtlijnen & afwerking

Print Guideline

  • DPI-Print Guideline Icon

   Wat is de beste resolutie om in het printen?

   Wij printen in 200 dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200 dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt. Onze ontwerpinterface bevat een systeem, dat door middel van stoplichtkleuren en een bericht aangeeft of de resolutie van jouw geüploade ontwerp toereikend is. 

 • scaling-Print Guideline Icon

  Hoe worden de afmetingen van mijn afbeelding aangepast?

  Wanneer jij jouw ontwerp uploadt in ons systeem, wordt de grootte automatisch aangepast aan de door jou gekozen afmetingen. Je vindt de afmetingen, van het stuk stof dat je wil bestellen, onder 'Afdrukformaat' bij de tab 'Productafbeelding'. De afmetingen van jouw afbeelding/ontwerp kun je zien bij 'Afbeeldingen & Tekstfuncties'. Onder de kwaliteitsinformatie naast de thumbnail kun je deze dimensies aanpassen.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1)

 • GSM ICON

  Wat is g/m²?

  Het gewicht van papier of stoffen wordt aangegeven in gram per vierkante meter (g/m²). Deze maateenheid geeft aan hoeveel 1000 x 1000 mm van het materiaal weegt en is daarmee ook een indicatie van het gewicht en de dikte van een stof. We classificeren stoffen van 10-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, fijne zijdesoorten), stoffen van 101-249 g/m² als middelzwaar (veelal stoffen geschikt voor kleding) en stoffen die meer dan 250 g/m² wegen als zwaar of dik (meubelstoffen en andere specialistische materialen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat is het afloopgebied?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan het benodigde formaat. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. We adviseren om het volledige afloopgebied te vullen, dat in het rood wordt aangegeven in de designinterface. Zo weet je zeker dat er uiteindelijk geen witte randen overblijven. Zorg er echter wel voor dat de belangrijke details van je ontwerp zich niet in het afloopgebied bevinden.

 • crocking-Print Guideline Icon

  Wat is 'crocking' en wanneer kan de print vervagen?

  Crocking is de vervaging van de print rondom de vouwen van de stof, wat vaak gebeurt na het wassen of veelvuldig gebruik. Dit komt voor bij digitaal bedrukte natuurlijke stoffen - het vindt vaker plaats wanneer de print donkere of rijke kleuren bevat. Je kunt het vervagen minimaliseren door de stof in een koude handwas te wassen in plaats van dit machinaal te doen, omdat het draaien van de was de grootste oorzaak is van deze wrijving. Wil je dit helemaal vermijden, dan adviseren we een polyester stof te kiezen.

 • organics-Print Guideline Icon

  Waarom zien mijn kleuren er lichter uit op biologische stoffen?

  In tegenstelling tot onze niet-biologische stoffen, zijn onze biologische materialen niet voorzien van een coating. Dit houdt in dat de inkt in de vezels trekt, waardoor de kleursterkte enigszins afneemt (ongeveer -40%). Voor super krachtige kleuren raden we aan om een niet-biologische stof te kiezen.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je twee apart bedrukte delen perfect op elkaar laten aansluiten?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het print- en productieproces. Door de onvermijdelijke stretch en de manier waarop de stof tijdens het naaien beweegt, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. Over het algemeen zijn we nauwkeurig tot 2-3 mm; dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometrische patronen.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels ontwerpen en laten bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.

 • Print-Both Sides Print Guideline Icon

  Kan ik de stof dubbelzijdig laten bedrukken?

  Het is bij ons niet mogelijk om een stof dubbelzijdig te laten bedrukken. Veel van onze stoffen zijn semi-transparant of hebben enige mate van doorschijnendheid, waardoor ze hiervoor niet geschikt zijn. Indien je toch geïnteresseerd bent in dubbelzijig bedrukt textiel, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 • Labels-Print Guideline Icon

  Kan ik labels van een andere stof bestellen? Worden deze ook door jullie geknipt zoals de normale stoffen labels?

  Op dit moment worden al onze labels gemaakt van dezelfde satijnen stof. Het kan zijn dat we in de toekomst ons aanbod uitbreiden, maar voor nu is dit de beste keuze. De labels worden allemaal geknipt op dezelfde manier. Wel kun je de stof van jouw keuze bestellen en hier zelf labels van maken.

 • Eco friendly Printing

  Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints aan de stof, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

 • colour palette

  Waarom zit er een licht kleurverschil tussen mijn bestellingen?

  We werken constant aan het verbeteren van onze kleurprofielen. Hoewel het zelden voorkomt, kan het zijn dat er een licht verschil in kleur zichtbaar is tussen de verschillende bestellingen. Het is uiterst onwaarschijnlijk dat er een groot verschil zichtbaar is (zoals oranje in plaats van rood). Houd er a.u.b. rekening mee dat deze variaties in kleuren kunnen verschillen per stof, vanwege de verschillende samenstellingen en texturen van de materialen. Natuurlijke stoffen leveren prints op met wat zachtere kleuren dan onze polyester alternatieven. Dit komt o.a. door de eigenschappen van de materialen en de printmethoden die gebruikt worden voor het bedrukken van delicate, natuurlijke textielsoorten.

NB: Omdat alles handgemaakt wordt op bestelling, kunnen de maten licht variëren. 

Alternate Text Veelgestelde Vragen

Is mijn gepersonaliseerde ketting met hartje van echt sterling zilver?

Ja! We maken de sieraden van echt sterling zilver en de bedeltjes zijn voorzien van de 925 waarborgstempel. Wij garanderen dan ook premium kwaliteit producten en verkiezen kwaliteit boven kwantiteit.

Welke delen van de ketting met hart kan ik bedrukken?

Bij het ontwerpen van een zilveren hartjes ketting zijn er twee delen die je kunt personaliseren. Naast het hartvormige bedeltje kan ook de deksel van het bewaarblik worden bedrukt met designs naar keuze.

Welke ontwerpen komen het beste over op een zilveren hartjes ketting?

We drukken je ontwerp rechtstreeks op het sterling zilver, waardoor het materiaal zijn glans en natuurlijke reflectieve aard behoudt. Hierdoor komen designs met felle, levendige kleuren het beste over. NB: Omdat we niet in staat zijn helderwitte kleuren af te drukken, zullen de witte delen van je ontwerp uiteindelijk zilver worden. Daarnaast adviseren we geen tekst of kleine details op het boogje aan de bovenkant van de bedel te plaatsen.

Dit vind je misschien ook leuk:

Recentelijk Bekeken