Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Hangtags Bedrukken

/3

Van klassieke kaartjes tot leren hanglabels; wij hebben een variërend aanbod hangtags die je kunt laten bedrukken met je eigen ontwerpen. Voeg een professioneel accent toe aan je producten met gepersonaliseerde hangtags of creëer je eigen originele cadeaukaartjes. Met behulp van onze handige designinterface kun jij in een handomdraai je eigen hangtags ontwerpen. De kaartjes, labels en leren tags worden op bestelling bedrukt en tonen je design op prachtige wijze. Zorg dat je merk, logo of creatieve talent opvalt en creëer vandaag nog je eigen bedrukte hangtags.

Tijdloze Labels 

De verschillende hangtags zijn eenvoudig online te ontwerpen en een prachtige toevoeging aan jouw producten of geschenken. Maak gebruik van onze designinterface en laat hangtags bedrukken met ontwerpen, teksten of zelfs onderhoudsinstructies naar keuze. Omdat deze hanglabels wat groter zijn dan standaard labels of etiketten, bevatten ze genoeg ruimte voor wat extra informatie, wassymbolen of je logo. Om de klantervaring naar een hoger niveau te tillen, kun je de hanglabels tevens voorzien van een handgeschreven boodschap. Voeg de labels toe aan je eigen gepersonaliseerde kleding, woonartikelen of creatieve projecten en zet op originele wijze de puntjes op de i.

Gepersonaliseerde Cadeaulabels 

Met bedrukte hangtags kun je een prachtig accent toevoegen aan een cadeau. De unieke, betaalbare cadeaukaartjes geven het geschenk een extra persoonlijk tintje, waardoor de ontvanger met veel plezier zijn/haar cadeau uit zal pakken. Voorzie de tags van een lief bericht of laat ze bedrukken met een origineel design, zodat meteen duidelijk is van wie het cadeau afkomstig is. Vergeet standaard cadeaukaartjes en ontwerp je eigen collectie handgemaakte tags. Kies uit verschillende soorten hanglabels, geschikt voor elke gelegenheid en gemaakt met zorg en aandacht. 

Leren Hangtags Bedrukken

Kies voor de premium versie van de klassieke hanglabels en ontwerp leren tags, gemaakt van nappaleer van de beste kwaliteit. Laat de luxe hangtags bedrukken met ontwerpen en tekst naar keuze en geniet van de prachtige resultaten van het bedrukte leer. Deze labels zijn niet allen mooie toevoegingen aan tal van producten, maar gaan dankzij het duurzame materiaal ook lang mee. Leer is dan ook een prachtig materiaal om mee te werken en een mooie manier om je branding een duurzaam accent te geven. Voeg de hangtags toe aan luxe artikelen en zorg van een premium uitstraling van top tot teen. 

Handgemaakt In Eigen Huis

Al onze hangtags worden met de hand gemaakt in onze eigen Contrado-studio, door ons team van talentvolle vakmensen. We bedrukken de items met zorg en aandacht en zorgen dat de items aan de hoogste standaarden voldoen. Elk label wordt dan ook op kwaliteit gecontroleerd, zodat jij gegarandeerd bent van de beste resultaten. Omdat de volledige productie plaatsvindt onder één dak, zijn we in staat de CO2-uitstoot te verminderen. We maken gebruik van ethisch verantwoorde productiemethoden en de beste materialen en printtechnieken. Zo kun jij met een goed gevoel je creativiteit de vrije loop laten en volledig unieke hangtags ontwerpen. Nadat de hangtags bedrukt en gecontroleerd zijn, worden ze rechtstreeks naar jou verzonden. 

Voor Elke Gelegenheid 

Van persoonlijke geschenken tot professionele producten; bij ons kun je een breed assortiment hangtags laten bedrukken voor elke gelegenheid. Zo hebben we stevige hangkaartjes van gerecycled karton, die het perfecte formaat hebben voor een handgeschreven boodschap. Onze leren hangtags voegen wat luxe toe aan producten en zijn juist ideaal voor het tonen van een logo, tekst of design. De cadeaulabels zijn van hoge kwaliteit en leveren prachtige printresultaten op. Wat je ideeën ook zijn: bij ons kun je hangtags ontwerpen die aan al je wensen voldoen. We geven je dan ook de volledige controle over het ontwerp, zodat jij je producten, cadeaus en projecten van het perfecte accent kunt voorzien!