Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Gepersonaliseerde Leren Prints

Het bedrukken van leer met gepersonaliseerde prints, is een geweldige manier om een uniek materiaal te creëren met jouw kunstwerken of ontwerpen, waarmee je originele leren producten kunt maken. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan huiden en leren producten, waaronder veganistisch kunstleer, zonder minimum bestelhoeveelheid en met snelle doorlooptijden.

Digitaal Bedrukt Leer

Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde leren prints of bedrukte leren producten; we hebben een ruim aanbod waaruit je kunt kiezen. Met zowel 100% echt leer als diervriendelijke opties, hebben we echt voor ieder wat wils. Onze goed opgeleide technici kunnen jouw bestelling in slechts enkele dagen afronden en door onze meerdere leveringsopties, waaronder Express levering, ben je verzekerd van een snelle, professionele en hoogwaardige service.

Voor het digitaal bedrukken van leer gebruiken we de nieuwste technologieën om geweldige, permanente afdrukken te creëren die net zo sterk zijn als het leer zelf. Er komt geen folie of transferpapier aan te pas, het leer behoudt hierdoor zijn oorspronkelijke structuur en ook de kleurweergave is exceptioneel.

We kunnen op de leren stoffen printen, zodat jij jouw eigen gepersonaliseerde producten kunt maken en de innerlijke naaister in jou kunt loslaten. Daarnaast zijn we ook uiterst bekwaam in het bedrukken van leren producten, zoals handtassen, toilettassen en andere leren accessoires, voor wanneer jij je graag uitsluitend op het ontwerpen wil richten.

Natuurlijk leer wordt soms geleverd met oneffenheden of deukjes, vanwege de manier waarop het leer wordt verwerkt om het geschikt te maken voor kleding en accessoires. Dit is volkomen normaal en waar mogelijk vermijden we het gebruik van de beschadigde delen van het leer. Dit is bij grotere afdrukken echter niet altijd mogelijk.

strong fabric

Alle leersoorten worden getest volgens de Martindale-methode 
Download Certificaat