Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Stalen Bestellen

/4

De succes en kwaliteit van een gepersonaliseerd product zijn onder andere afhankelijk van de materialen waarvan het wordt gemaakt. Door stalen te bestellen, kun je de eigenschappen en texturen van verschillende textielsoorten van dichtbij ervaren, nog voor je een grote bestelling plaatst. Naast stofstalen kun je ook papieren staaltjes, leren proefmonsters en testprints van jouw ontwerp aanvragen. Zo weet je zeker dat je het perfecte materiaal vindt voor je volgende project.

Als Je Niet Kunt Kiezen 

Wanneer je aan een creatief project werkt, is het belangrijk de rust te nemen om de juiste keuzes te maken. Neem dan ook vooral de tijd om onze verschillende stoffen te ontdekken. Onze stofstalen en stalenpakketten bieden je de mogelijkheid om de texturen, printkwaliteit en eigenschappen van variërende textielsoorten te ontdekken, nog voor je een bestelling plaatst. Hoewel we ons best doen elk materiaal zo goed en nauwkeurig mogelijk te omschrijven, weet je toch pas écht hoe een stof eruitziet en aanvoelt, wanneer je deze in je hand houdt. Door alle materialen van dichtbij te ervaren, wordt het een stuk makkelijker de juiste keuze te maken. 

Verminder Verspilling 

Probeer je zo duurzaam mogelijk te leven of ben je gek op creatieve uitdagingen? Dan zijn onze stofresten de perfecte keuze voor jou. Gebruik de restanten voor unieke designs of projecten en draag je steentje bij aan het verminderen van afval. Misschien ontdek je wel je nieuwe favoriete stof. De verschillende texturen voegen diepte toe aan je creaties en zorgen dat je zeker wordt uitgedaagd. Herstel een kledingstuk met een uniek lapje stof of kies voor een patchwork-design, gemaakt van verschillende stofresten. De restanten zorgen niet alleen voor minder verspilling, maar zijn ook helemaal gratis! 

Ontdek Meer 

Wil jij experimenteren met nieuwe texturen, diktes en verschillende gewichten? Door stalen te bestellen kun jij tal van unieke stoffen van dichtbij ervaren. Van een lichtgewicht stof met een gaasstructuur tot een superzware, elastische jersey; wij hebben staaltjes van elke soort stof. Blader door ons gevarieerde aanbod en ontdek welke stoffen er allemaal beschikbaar zijn. Je kunt niet alleen stofstalen aanvragen van elke stof of leersoort, maar zelfs papierstaaltjes of testprints bestellen. Zo zijn miskopen verleden tijd en kun jij iets unieks creëren, dat aan al je wensen voldoet  

Voor Het Juiste Label

Omdat we bij Contrado een breed aanbod verschillende labels en etiketten hebben, kan het soms moeilijk zijn een keuze te maken. Als je niet zeker weet of iets past bij het product dat je hebt gemaakt, dan is het een slim idee om stalen van labels te bestellen. Ervaar hoe onze labelcollectie er in het echt uitziet én aanvoelt en welke label er het beste past bij jouw product. Vergelijk de verschillende opties, maak de juiste keuze en ontwerp het perfecte label eenvoudig online.