Alle
  • Alle
  • Eigen Ontwerp
  • Kunstenaars
Go back
Related:
Webshops ({{popupVm.storeTotalCount}})
Kunstenaars ({{popupVm.artistTotalCount}})

Stoffen Labels Bedrukken

/9

Blader door ons assortiment geweven labels en creëer je eigen label voor je merk of bedrijf. Onze bedrukte textiellabels zijn de ideale manier om een blijvende indruk achter te laten en je kleding of handgemaakte items een professioneel accent te geven. Van gevouwen en platte kledinglabels tot stickers en naamlabels; bij Contrado vind je precies wat je nodig hebt om elk gewenst product de finishing touch te geven.

Laat Je Merk Stralen

Laat stoffen labels bedrukken met je eigen logo of ontwerp en voeg het perfecte accent toe aan je creatie. Vergeet standaard labels of etiketten en kies voor opvallende kleuren of gepersonaliseerde afbeeldingen en creëer een design dat jouw merk uitstraalt. De geweven labels kunnen toegevoegd worden aan kleding, accessoires en handgemaakte producten naar keuze. Creëer een print met je logo, merknaam en contactgegevens, zodat klanten niet vergeten waar hun unieke merchandise vandaan komt. Met gepersonaliseerde textiellabels kun jij je creaties de kers op de taart geven die ze verdienen. 

Herkenbaar & Persoonlijk 

Kun jij de kledingstukken van de kinderen maar moeilijk uit elkaar houden? Of heb je een druk huishouden dat wel wat structuur kan gebruiken? Wanneer je stoffen labels laat bedrukken met namen, kun jij in een handomdraai vergissingen voorkomen en maak je het sorteren van de was in één klap een stuk makkelijker. Voeg een naam, tekst of ontwerp naar keuze toe aan de geweven labels en naai ze eenvoudig in de gewenste kleding. Je kunt zelfs je contactgegevens aan het label toevoegen, zodat bij verlies het kledingstuk of product eenvoudig kan worden geretourneerd. Met unieke naamlabels kun je elk item direct herkennen en vol trots je eigen naam of de naam van je kind tonen.

Ontwerp Eenvoudig Online

Het creëren van een mooi label was nog nooit zo makkelijk. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke designinterface kun jij je branding tot leven laten komen op stoffen labels naar keuze. Kies uit verschillende soorten en maten, upload het gewenste ontwerp of maak gebruik van onze tekstfunctie, en laat de rest aan ons over. Wij bedrukken het materiaal met jouw design en maken de labels met de hand op bestelling. Wat je ideeën ook zijn, bij Contrado laten we deze tot leven komen op originele, geweven labels. Kies voor felle kleuren en mooie letters en voeg je eigen logo toe. Selecteer platte of gevouwen labels of creëer een vel gepersonaliseerde stickers voor je bedrijf. Wij beseffen maar al te goed dat branding een belangrijk onderdeel is van effectieve marketing. Til dan ook je merk naar een hoger niveau en zorg dat je bedrijf herkent wordt, met je eigen gepersonaliseerde stoffen labels.