Menu

Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en). | Bezorging Nederland: € 8,99
Other
Bezorging Nederland: € 8,99 West-Europa: € 14,50 Anders Europees: € 20 Noord-Amerika: € 21 Australië / Japan: € 28 Rest van de Wereld: € 28
Kortingen

Kwantumkorting

Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

Start ontwerp >

Studentenkorting

Het is geen geheim dat studenten favoriet zijn bij ons! Wij bieden de beste deals voor studenten met tot wel 30% korting!

Vraag om korting

Groothandelsaccount

We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers.

Meld je aan voor een groothandelsaccount
Bespaar 40%
Vanaf € 25

Dit is ons 100% echte, natuurlijke zijde. Deze lichte, gepersonaliseerde zijden stof van 85 g/m² is in satijnbinding geweven met organza lengtedraden van gedraaide crêpe garen. Dit is een semi-transparante stof zonder elasticiteit, het materiaal geeft slechts een beetje mee in de bias, maar is verder strak geweven. Deze duurzame stof wordt bedrukt met een toonaangevende reactieve printtechniek, die de helderste en meest duurzame resultaten oplevert. Daarnaast is het textiel ook verkrijgbaar in een lichtere variant van 50 g/m² met een momme gewicht van 12. Dit lichtgewicht zijden satijn heeft een glanzend oppervlak, een luxe textuur en een prachtige valling. Omdat we deze zijden satijn bedrukken met een reactieve printtechniek, zijn we in staat prints met superheldere kleuren en diepe zwarttinten te creëren. We hanteren geen minimum bestelaantal en bieden ruime groothandelskortingen.

  • Gladde, soepel vallende stof met glanzend oppervlak.
  • Bedrukt met de beste printmethoden
  • Voelt luxe aan, prachtige afwerking
  • Semi-transparant met gedraaide crêpe garen

Zijden Satijn Bedrukken

Vanaf € 25

Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en).

Start Ontwerp