Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo
Terug naar Site

Gepersonaliseerde OV-chipkaart Houder

Vanaf € 35,00. Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en) Bespaar 10%

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 7,99

Ga voorbereid op avontuur met een gepersonaliseerde ov-chipkaart houder. Laat je ontwerpen en patronen afdrukken op een keuze uit glad of getextureerd leer en verlies je ov-chipkaart nooit meer uit het oog. Of je nu met het openbaar vervoer naar je werk reist of graag de toerist uithangt in eigen land; dankzij een uniek OV-chipkaart hoesje kun jij jouw reisbewijs veilig opbergen. De OV-chipkaart houders zijn ook verkrijgbaar in vegan kunstleer.

 • Leren OV-chipkaart houder
 • Twee vakken voor bonnen en andere pasjes
 • Voeg je naam of initialen toe
 • Ook verkrijgbaar in veganistisch nepleer
 • Handgemaakt en bedrukt op bestelling

Alles Over Jouw Gepersonaliseerde OV-chipkaart Houder

  Laat belangrijke pasjes nooit meer achter, dankzij deze gepersonaliseerde OV-chipkaart houder. De hoesjes worden gemaakt van glad of getextureerd nappaleer en op bestelling bedrukt met jouw ontwerpen. Personaliseer de voor- en achterkant en de binnenzijde van dit stijlvolle en functionele accessoire. Dankzij de twee binnenvakken, kun jij zowel je reispas en creditcard in dit OV-chipkaart hoesje kwijt. Of je nu met het OV reist voor werk of graag de mooiste steden an Nederland bezoekt; met jouw eigen gepersonaliseerde OV-chipkaart houder heb jij je vervoerspas altijd bij de hand.

  De OV-hoesjes zijn ook verkrijgbaar in veganistisch kunstleer en worden met de hand gemaakt op bestelling.

 • Eerste indruk

  • 100% leren gepersonaliseerde OV-chipkaarthouder
  • Vegan alternatief verkrijgbaar
  • Twee binnenvakken voor bonnen en andere pasjes
  • Ontwerp vier vlakken
  • Perfecte maat voor OV-kaarten

Selecteer het gewenste materiaal helpmechoose

Onze gepersonaliseerde OV-chipkaart houder is verkrijgbaar in 2 texturen en een vegan alternatief.

Ontwerp Een OV-chipkaart Hoesje: Hoe Wordt Het Gemaakt?

Je OV-chipkaart hoesje met print wordt handgemaakt door ons team van deskundige leerwerkers en naaisters.

Eerst wordt je design afgedrukt op de leersoort van jouw keuze. Je kunt zowel de voor- als achterkant en beide binnenzijden ontwerpen. In totaal worden er 3 stukken leer bedrukt.

Deze delen worden met de hand aan elkaar genaaid met een lichte kleur garen, dat zorgt dat alle aandacht naar jouw prachtige ontwerpen uitgaat.

Wanneer het product helemaal is afgerond, wordt de kwaliteit van jouw gepersonaliseerde OV-chipkaart houder gecontroleerd, waarna het product naar jouw wordt verzonden.Onderhoudsinstructies

We adviseren leren producten niet machinaal te wassen. De OV-chipkaart houder kun je eenvoudig schoonvegen met een vochtig doekje.

 • Afvegen
 • Niet weken

Ontwerptips

Bij het maken van jouw gepersonaliseerde OV-chipkaart houder kun jij 4 verschillende delen ontwerpen. De leren OV-kaarthoes wordt gemaakt van 3 verschillende stukken nappaleer, die de buitenkant en 2 binnenzijdes van de houder opmaken. Laat de binnen- en buitenkant afdrukken met contrasterende patronen of ontwerpen of kies voor een eigenzinnig ontwerp waarmee jouw OV-chipkaart hoes zeker opvalt.

In onze designinterface kun je eenvoudig experimenteren met verschillende ontwerpen en bekijken hoe deze er op de OC-chipkaart houder uitzien. De gearceerde gebieden in het ontwerpprogramma geven het afloopgebied aan. Omdat deze delen niet worden afgedrukt, is het belangrijke details van je design niet in deze ruimtes te plaatsen.

Wanneer je ontwerp aan jouw wensen voldoet, kun je via de optie 'bekijk ontwerp' ervaren hoe het product er in het echt uit komt te zien en de gewenste leersoort en afwerking kiezen.

Met behulp van onze tekstfunctie kun je tevens tekst toevoegen aan je ontwerp. Voeg bijvoorbeeld je initialen toe aan de voorkant van de gepersonaliseerde OV-chipkaart houder of laat juist je naam subtiel aan de binnenkant afdrukken.

Hoe verbetert dit product mijn

 • Huis

  Ontwerp jouw eigen OV-chipkaart houder met felle kleuren en levendige patronen, zodat jij je belangrijke pasjes nooit meer vergeet mee te nemen. De OV-chipkaart hoes is perfect wanneer je zo licht mogelijk wil reizen, omdat je er eenvoudig meerdere pasjes in kwijt kunt.

 • Bedrijf

  Ontwerp een gepersonaliseerde OV-chipkaart houder met je bedrijfslogo; perfect voor reizend personeel. De OV-kaarthouders zijn leuke welkomstgeschenken voor nieuwe werknemers , waarin ze tevens hun personeelspas in kunnen bewaren. Je kunt ze zelfs personaliseren met de initialen van het personeelslid, zodat niemand zich meer kan vergissen. Naast een vervoerspas, is er genoeg ruimte in de OV-chipkaart hoes voor visitekaartjes of andere pasjes.

 • Merk

  Biedt klanten een gepersonaliseerde OV-chipkaart houder aan, bedrukt met jouw designs. Dit originele item is een geweldig dropshipping product en een essentieel accessoire voor de reguliere reiziger. Laat je logo of merk afdrukken op de binnenkant, zodat klanten je snel herkennen.

Veelgestelde vragen:

Wat is nappaleer?

Nappaleer is een lichte kalfsleer van hoge kwaliteit, die geleverd wordt in een gladde en getextureerde variant. Het leer is herkenbaar aan zijn zachte structuur en geweldige printkwaliteit.

Welke delen kan ik ontwerpen?

De gepersonaliseerde OV-chipkaart houder wordt gemaakt van 3 stukken leer. De buitenkant bestaat uit één stuk leer en de binnenvakjes worden gemaakt van 2 stukken leer. Zowel de voor- als achterkant als de twee binnenzijden kun je afzonderlijk van elkaar ontwerpen.

Kan ik de ov-chipkaart hoes gebruiken voor andere pasjes?

Ja, de OV-chipkaarthouders bevatten 2 kaartsleuven, waardoor jij naast je vervoerspas er ook andere pasjes in kwijt kunt.

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.