Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo

Gepersonaliseerde Sleutelhanger voor Hem

Vanaf € 39,00. Klaar voor verzending in 1 - 2 dag(en)

 • Kwantumkorting

  Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien:

  Start ontwerp >

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Premium Track & Trace Bezorging:€ 7,99

Deze prachtige gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem wordt gemaakt van een smalle strook croupon leer. Deze leersoort is een zeer duurzaam en veelzijdig materiaal. Bij het ontwerpen een gepersonaliseerde sleutelhanger voor mannen kun je kiezen uit vijf kleuren rand en twee kleuren metaal en een herenaccessoire creëren dat aan al jouw wensen voldoet.

 • Jouw ontwerp op dubbele croupon leer
 • Kies voor goud- of zilverkleurige details
 • 5 verschillende kleuren rand
 • Perfect accessoire voor jouw sleutels
 • Afmetingen: 1,7 cm x 15,5 cm

Gepersonaliseerde Sleutelhanger voor Hem

  Ontwerp het accessoire volledig naar wens en creëer een originele, gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem. De sleutelhangers voor mannen worden gemaakt van croupon leer en op bestelling bedrukt met jouw eigen ontwerpen en teksten. Daarnaast kun je kiezen uit vijf verschillende kleuren rand en twee kleuren metaal (goud of zilver). De binnenzijde van de lus wordt niet bedrukt, waardoor het design op de buitenkant extra opvalt.
 • Eerste indruk

  • Gemaakt van dubbele croupon leer
  • 1,7 cm x 15,5 cm
  • Kies uit vijf kleuren rand
  • Gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem
  • Met goud- of zilverkleurige details

Selecteer de gewenste kleur rand helpmechoose

Onze prachtige sleutelhanger voor hem bevat een leren lus. De randen van dit leer worden met de hand geverfd in de kleur van jouw keuze.

Kies de kleur metaal helpmechoose

De mannen sleutelhangers kunnen geleverd worden met goud- of zilverkleurige details.

Hoe wordt de gepersonaliseerde sleutelhanger voor mannen gemaakt?

Elke gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem wordt met zorg en aandacht bedrukt en geknipt in eigen huis.

Je ontwerp wordt rechtstreeks op een enkele strook croupon leer gedrukt, waarna het bedrukte leder op maat wordt geknipt. De randen van het leer worden met de hand geverfd en er worden meerdere lagen aangebracht om een perfecte kwaliteit te garanderen. Tot slot wordt de gepersonaliseerde heren sleutelhanger voorzien van de metalen details. Ontwerpen komen prachtig over op de gladde, volnerf leerstructuur, de prints zijn levendig, kleurrijk en bevatten heldere details.Verzorging

Wanneer de gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem vies is, kun je deze eenvoudig schoonvegen met een vochtig doekje.

 • Afvegen
 • Niet wassen

Ontwerptips

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer jij een gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem ontwerpt, kun je zelf de kleur rand kiezen; houtskool, crème, rood, blauw of bruin. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende kleur of een tint die juist mooi aansluit bij je design. De heren sleutelhangers worden afgewerkt met goud- of zilverkleurig metaalwerk.

Omdat alle mannen sleutelhangers gemaakt worden van een smalle strook leer, adviseren we om de belangrijke details (zoals logo's of teksten) zoveel mogelijk uit de buurt van de randen te plaatsen en wat dichterbij de metalen details. Dit voorkomt dat ze verdwijnen in de vouw van de lus en zorgt dat ze goed zichtbaar blijven.

Hoe verbetert dit product mijn

 • Huis

  Zorg dat hij nooit meer zijn auto- of huissleutel kwijtraakt, met deze gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem. Creëer een originele heren sleutelhanger, bedrukt met je favoriete patronen en designs en hang de lus aan een haakje bij de deur; de perfecte manier om nooit je sleutels te vergeten.

 • Bedrijf

  Ontwerp gepersonaliseerde sleutelhangers voor mannen, om je bedrijf op unieke wijze te promoten. De mooie herenaccessoires zijn tevens leuke cadeaus voor nieuwe werknemers of potentiële klanten.

  Een gepersonaliseerde heren sleutelhanger helpt tevens differentiëren tussen verschillende zakelijke auto's, kantoren of kluizen. Ontwerp een unieke hanger voor elke ruimte of auto en voorkom vergissingen.

 • Merk

  Biedt jouw klanten een gepersonaliseerde heren sleutelhanger aan, voorzien van jouw unieke ontwerpen. Dit is een mooie manier om mannelijke klanten te bereiken.

  Wanneer je een selectie herenaccessoires wil ontwerpen voor een speciaal evenement of om op een marktkraam te verkopen, dan is een leren sleutelhanger voor hem een geweldig idee.

  Daarnaast kun je de mannen sleutelhangers cadeau geven aan trouwe klanten, als dank voor het steunen van jouw werk.

Veelgestelde vragen:

Wat is dubbele croupon leer?

Croupon leder is een dikke leersoort van een uitzonderlijk hoge kwaliteit, die voornamelijk gebruikt wordt voor het maken van riemen. We maken gebruik van dit leder, omdat de volnerf structuur prachtige prints oplevert - je ontwerp wordt weergegeven in heldere, rijke kleuren.

Hoe ontwerp ik een gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem?

In ons online interface kun je tijdens elke stap van het ontwerpproces bekijken hoe het ontwerp er op jouw heren sleutelhanger uit komt te zien. Hier kun je tevens kiezen uit 5 kleuren rand en 2 kleuren metaal en bepalen welke kleuren het beste bij je design passen.

Kan de gepersonaliseerde sleutelhangers voor mannen voorzien van tekst?

Ja. Gebruik de 'afbeeldingen en tekst' functie om tekst aan je ontwerp toe te voegen en bepaal waar je deze op de heren sleutelhanger wil plaatsen. Vervolgens kun je de tekst vergroten, verkleinen en het lettertype en de kleur instellen. Zorg dat de tekst zich niet in het afloopgebied bevindt.

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • GSM ICON

  Wat betekent g/m²?

  Gram per vierkante meter (g/m²) is een internationale standaard voor het bepalen van het gewicht van papier of stof. Het gewicht van een vierkante meter (1000 x 1000 mm) wordt als indicatie gebruikt voor het gewicht en de dikte van een bepaalde stof. We classificeren 20-100 g/m² als licht (zomerse stoffen, gaas en fijne zijdestoffen), 101-249 g/m² als medium (de meeste kledingstoffen) en 250+ g/m² als zwaar (bekledingsstoffen en andere specialistische stoffen).

 • Fill Bleed Areas ICON

  Wat zijn afloopgebieden?

  Wanneer jij een product ontwerpt, is het verstandig om de afbeelding iets groter te maken dan nodig is. Bij het printen wordt deze extra rand ook wel 'afloopgebied' of marge genoemd. Deze afloop wordt uiteindelijk van het afgeronde ontwerp geknipt. Het gebied dient als een soort buffer voor inconsistenties tijdens het productieproces. Het is echter belangrijk om het ontwerp door te laten lopen tot aan het afloopgebied, omdat dit witte, onbedrukte randen rondom het uiteindelijke ontwerp voorkomt.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie ook op kledingstukken die door een klant worden aangeleverd?

  Jammer genoeg niet. Al onze kleding wordt bedrukt op platte stoffen, die verwerkt worden tot afgewerkte producten. Dit levert een beter eindresultaat en all-over print op. We testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze stoffen en we worden hierbij voorzien van de perfecte faciliteiten. We printen echter wel sublimatiepapier op bestelling, dus als je beschikking hebt over een hittepers kun je eenvoudig jouw eigen stoffen bedrukken.

 • Pattern Alignment Across Seams ICON

  Kun je een patroon laten doorlopen over de naden van de verschillende panden van een kledingstuk?

  We streven altijd naar de grootst mogelijke nauwkeurigheid bij het bedrukken en maken van jouw kledingstukken. Door de onvermijdelijke stretch of beweging van de stof tijdens het naaien, kunnen we niet garanderen dat het patroon perfect doorloopt over de naden van het kledingstuk. We zijn over het algemeen nauwkeurig tot 2-3mm, dit is voldoende is voor de meeste patronen, maar kan wat kleine onregelmatigheden opleveren bij gedetailleerde geometische patronen.

 • print label option icon

  Kan ik mijn eigen labels bedrukken?

  De meeste kledingstukken worden geleverd met een bedrukbare labelruimte die je kunt voorzien van jouw bedrijfsinformatie of merknaam. Daarnaast bieden we hier ook Bedrukte Stoffen Labels aan, voor degene die graag hun eigen labels in hun kledingstukken willen naaien.Eco friendly Printing

 • Worden de stoffen op milieuvriendelijke wijze bedrukt?

  Met het milieu in ons achterhoofd, worden al onze stoffen bedrukt met inkt op waterbasis. Dit houdt in dat er geen chemicaliën of oplosmiddelen aan te pas komen. Onze thermofixatie methode hecht de kleuren en prints, waardoor de nadelen van stomen vermeden worden, zoals een teveel aan vervuild water dat in het afvoersysteem terechtkomt. We hebben één faciliteit waar al het drukwerk, de productie en uitvoering plaatsvindt.

Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten


Productietijden

Jouw item wordt ter plaatse handgemaakt, wat ongeveer 1-2 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel variëren. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren.

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de bezorgingstijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.
 
We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld slechts 2-5 werkdagen. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid.

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado wordt elk product handgemaakt op locatie, om de hoogste kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productie service, ook een aantal verschillende snelle leveringsopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen. 

Geproduceerd en klaar voor verzending in gemiddeld 1 tot 3 dagen.
 • Alle producten worden intern bedrukt en gemaakt. De productietijden zijn afhankelijk van het product.
Express levering mogelijk
 • Er is ook een snelle Express leveringsoptie, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt.