Neem contact met ons op
contrado logo

Leer met Print

Creëer gepersonaliseerd leer met print door je kunstwerken of ontwerpen te gebruiken. Met een gevarieerd aanbod aan leersoorten, waaronder veganistische, kunstleren stoffen, kun jij jouw eigen aangepaste bedrukte leer creëren voor jouw volgende project.

Wat is Bedrukt Leer?

Voor het printen op leer introduceren we specifieke kleurstoffen die tot diep in de vezels van de stof worden gedrukt. Deze nieuwe techniek zorgt dat er geen ouderwetse methodes meer nodig zijn, waardoor we bedrukt leer kunnen creëren door een synthetische coating te gebruiken die aan de bovenkant van de stofoppervlakte zit. Het leer zelf heeft een witte grondkleur, wat zorgt dat jouw kleuren krachtig en rijk overkomen. Witte leersoorten zullen bedrukt worden met uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid. We maken gebruik van de nieuwste technologieën, om jou de best mogelijke prints te garanderen, dit maakt het mogelijk om leer te bedrukken met elk ontwerp; van afbeeldingen en patronen tot effen kleuren.

Hoe wordt Leer Bedrukt?

Onze leersoorten komen rechtstreeks uit de leerlooierij, waar ze gelooid en behandeld zijn. Om jouw aangepaste leren prints te creëren, moet je jouw ontwerp of kunstwerk uploaden in de design interface van het leer van jouw voorkeur. Onze digitale printmethode drukt de inkt tot diep in de vezels van het leer, waardoor de print niet verstoord wordt door de oppervlaktestructuur.

Toepassing van Leer

Gepersonaliseerd bedrukt leer is geweldig voor verschillende toepassingen, van kleding, zoals rokken en jasjes, tot accessoires, zoals riemen, portemonnees, tassen en zelfs schoenen. Het bedrukken van leer zorgt ervoor dat jouw volgende hobbyproject helemaal gepersonaliseerd kan worden en jouw materialen zullen, schitteren met jouw eigen ontwerp in prachtige, volle kleuren. We hebben een groot assortiment aan bedrukt leer waar jij uit kunt kiezen en dat je op maat kunt ontwerpen; van dunne, flexibele leersoorten tot dik lederbord.

Eigenschappen

Onze leersoorten zijn verkrijgbaar in gladde en getextureerde varianten, volnerf- en behandeld leer en in plantaardig imitatieleer. Digitaal bedrukt leer behoudt zijn originele greep en wordt niet stijf na verloop van tijd. Het is duurzaam en er zijn grondige wrijftesten uitgevoerd. De inkt is net zo sterk als het leer zelf, dus onder de voorwaarde dat je jouw bedrukte leer goed verzorgt, zal het jarenlang meegaan.