Neem contact met ons op Verkoop Met Ons
contrado logo
Terug naar Site

Nappaleer Bedrukken

Vanaf € 26. Klaar voor verzending in 2 - 3 dag(en). Bespaar 23%

Kortingen

 • Kwantumkorting Korting beschikbaar. Voeg afmetingen/kwantiteit toe om de prijs te zien: Start ontwerp >

 • Studentenkorting Het is geen geheim dat studenten favoriet zijn bij ons! Wij bieden de beste deals voor studenten met tot wel 40% korting! Vraag om korting

 • Groothandelsaccount We willen al onze artiesten en kleine bedrijven de beste prijs aanbieden om te helpen hun bedrijf te laten groeien. Beschikbaar voor geselecteerde artiesten en doorverkopers. Meld je aan voor een groothandelsaccount

Bezorging Nederland: € 8,99

 • Bezorging Nederland: € 8,99
 • West-Europa: € 14,50
 • Anders Europees: € 20
 • Noord-Amerika: € 21
 • Australië / Japan: € 28
 • Rest van de Wereld: € 28

Het bedrukken van echt nappaleer is een geweldige manier om je ontwerpen en kunstwerken te tonen. Nappaleer is volnerf kalfsleer, wat de best beschikbare leerklasse is. We printen rechtstreeks op het leer, diep in de weefsels, door gebruik te maken van de nieuwste printmethodes. Dit betekent dat de inkt net zo sterk is als het leer zelf, dus met de juiste zorg gaat het nappaleer jarenlang mee.

 • Kreukvrij, anti-vouw, getextureerde en gladde opties
 • Toepassingen: Tassen, jassen, rokken, hobbywerk
 • 0,7 tot 1,6 mm dik
 • Vollnerf kalfsleer

Nappaleer Bedrukken

Klaar voor verzending in 2 - 3 dag(en).

Max Afdruk: Rolbreedte:
Zacht Wit Nappaleer Textuur 0,7-0,9mm Max Afdruk: 0,5m
Rolbreedte: 0,52m
  Start Ontwerp
Zacht Wit Nappaleer Glad 0.7-0,9mm Max Afdruk: 0,5m
Rolbreedte: 0,52m
  Start Ontwerp
Zacht Wit Nappa Bubbel Textuur 1,6mm Max Afdruk: 1m
Rolbreedte: 1,02m
  Start Ontwerp

Assortiment aan echte nappa leersoorten

Blader door ons aanbod aan echte nappa leersoorten

Onderhoudsinstructie

Alleen oppervlak reinigen. Voorzichtig met de hand reinigen met een vochtige doek met een mild reinigingsmiddel.

 • Afvegen
 • Niet weken

Nappaleer Bedrukken

Volnerf nappaleer is echt kalfsleer met een dikte van 0,7-1,6 mm. Het is de best beschikbare nerfleer, dat verkrijgbaar is in drie soorten: nappaleer met een gestempelde 'Bizon' textuur, nappaleer met een glad oppervlak of nappaleer met een bobbeltextuur, wat de zachtste en dikste leersoort is. Ons gepersonaliseerde nappaleer wordt gelooid in Europa, met behulp van de beste materialen en processen. We bedrukken het nappaleer op bestelling in onze eigen Contrado-studioo, met behulp van de modernste printtechnieken.

strong fabric

Martindale-test voor slijtvastheid
Download Certificaat

textuur nappaleer

Textuur

Er zijn verschillende texturen waaruit je kunt kiezen bij het bedrukken van nappaleer. Een gladde optie met een platte bovenkant, een leersoort met blinddruk (wat inhoudt dat de 'Bizon' nerf in het leer is gedrukt) en nappaleer met een fijne bobbeltextuur. Onze nieuwste printtechnologie drukt je designs rechtstreeks op zowel de gladde als de getextureerde oppervlakken en dringt tot diep in de vezels door, zodat jouw ontwerp niet beïnvloed wordt door textuur van de oppervlakte.

print detail nappaleer

Printdetail

Beide nappa leersoorten hebben een witte onderlaag, zodat jouw kleuren rijk en krachtig overkomen. Je kunt fijne lijntjes printen tot 2pt met exceptionele details en deze zullen duidelijk en prachtig worden weergegeven. Onze moderne printtechnologie zorgt ervoor dat elke kleur afgedrukt kan worden of het nu effen kleuren, afbeeldingen of patronen betreft. Het digitaal bedrukken van nappaleer levert prachtige resultaten op.

gebruik nappaleer

Gebruik

Gepersonaliseerd bedrukt nappaleer heeft zoveel gebruiksmogelijkheden, omdat het een veelzijdig en sterk materiaal is. Populaire toepassingen zijn tassen, riemen, jassen en rokken. Het leer is echter niet geschikt voor kinderspeelgoed of dierenartikelen, vanwege het risico dat de inkt bij grof gebruik kan worden ingeslikt.

Veelgestelde vragen op Zacht Wit Nappaleer Textuur 0,7-0,9mm/Zacht Wit Nappaleer Glad 0.7-0,9mm/Zacht Wit Nappa Bubbel Textuur 1,6mm:

Zal mijn nappaleer of mijn print slijten?

Ervan uitgaande dat jij jouw nappaleer goed verzorgt, zullen de prints jarenlang mooi blijven. Nappaleer is slijtvast en de inkt is net zo sterk als het leer zelf.

Wordt mijn leer hard na verloop van tijd?

Nee, dat gebeurt niet. Nappaleer behoudt zijn originele textuur tijdens de gehele levensduur. Dit betekent dat het na verloop van tijd niet stijf zal worden. Jouw digitale print op nappaleer kan worden gevouwen, gebogen en zelfs worden uitgerekt en heeft geweldige anti-rimpel en kreukvrije eigenschappen. Het getextureerde nappaleer zal dankzij zijn rijke textuur geen vouwen vertonen en op de gladde nappa zullen slechts zeer subtiele kreuken te zien zijn, die alleen zichtbaar worden wanneer je de gladde zijdes tegen elkaar vouwt.

Waarom worden de verschillende leersoorten aangeboden in verschillende maten?

Dit is afhankelijk van waar de leer vandaan komt. Koeien zijn grotere dieren dan geiten, waardoor de leer die we van deze dieren verkrijgen uit een langer aaneengesloten stuk bestaat. De maximale grootte van ons digitaal bedrukt nappaleer is 130 x 65 cm.

Jij creëert geweldige ontwerpen, maar heb je ook de perfecte plaats om ze te verkopen?


Verkoop Jouw Ontwerp

Alles wat jij hoeft te doen, is ontwerpen waar jij van houdt en wij brengen jouw creaties tot leven. We nemen het handwerk, de productie, de verkoop en verzending voor onze rekening. Jij, de ontwerper, hebt controle over de producten en designs, waar je ook bent; of dit nu thuis is, op kantoor of onderweg. Wanneer de bestellingen binnenkomen krijg jij al snel jouw commissies. 

Print Richtlijn

 • DPI-Print Guideline Icon

  Wat is de beste resolutie voor het printen?

  Wij printen in 200dpi, wat een goede combinatie is van kwaliteit en bestandsgrootte. Idealiter moet jouw afbeelding geschaald worden naar 100% bij een resolutie van 200dpi; dit houdt in dat de grootte van jouw bestand niet verandert, wat interpolatie voorkomt.

 • Jpeg-Tiff Print Guideline Icon

  Moet ik mijn bestand opslaan als TIFF of JPEG?

  Voor meerkleurige of zeer gedetailleerde ontwerpen raden we aan deze als tiff-formaat op te slaan; ze moeten hierbij wel samengevoegd worden tot één laag. Voor simpele kleuren en weinig gedetailleerde bestanden, volstaat een jpeg-formaat.

 • RGB-CMYK Print Guideline Icon

  Welk kleurenmodel moet ik kiezen? RGB of CMYK?

  Wij adviseren om afbeeldingen te gebruiken die binnen de RGB-kleurruimte liggen. In het specifiek levert het gebruik van foto's met een sRGB-profiel de beste kleurresultaten op. Wat houdt dit in? Kies in jouw bewerkingssoftware voor de RGB-werkruimte en stel het kleurprofiel van de afbeelding in op sRGB (sRGB IEC61966-2.1).

 • Print-Roll Length Fabric Guide Icon

  Maximale afmetingen

  De maximale afmetingen van het leer zijn afhankelijk van de leersoort. Je vindt meer informatie hierover op de productenpagina. Als je meerdere producten wil bestellen, kun je het aantal verhogen en wordt automatisch een kwantumkorting toegepast. De maximale printbreedte van elk leer kun je vinden op de individuele leer-pagina’s of via onze design interface.

 • Borders-Print Guideline Icon

  Moet ik een witte ruimte opnemen in mijn ontwerp als ik een rand of knipruimte wil?

  Ja, dit kan je zeker helpen. Verwerk altijd wat extra ruimte of randen in het ontwerp voor de door jouw gekochte stof. We knippen vierkant rond de stofstalen en bedrukte stoffen en laten hierbij zo'n 5 mm witte ruimte vrij. Wil je graag dat er netjes en precies op de lijn wordt geknipt, dan zijn daar extra kosten aan verbonden.

 • Transfer-Print Guideline Icon

  Printen jullie op leer dat door een klant wordt aangeleverd?

  Helaas niet; we testen het printen zorgvuldig, zodat we weten wat het beste resultaat oplevert op onze materialen, en onze faciliteiten zijn hier perfect geschikt voor.

 • Shrinkage-Print Guideline Icon

  Hoe zit het met het krimpen van het materiaal?

  Omdat we gebruikmaken van de modernste printtechnologieën voor het bedrukken van leer, is er geen sprake van het krimpen van het materiaal tijdens het verwerkingsproces.Print-Both Sides Print Guideline Icon

 • Kan ik beide zijdes van het leer bedrukken?

  Helaas bieden wij de optie om beide kanten van het leer te bedrukken niet aan. 

 • Labels-Print Guideline Icon

  Kan ik labels ook in een andere leersoort bestellen? Worden deze ook door jullie geknipt zoals de normale leren hanglabels?

  Op dit moment worden al onze hanglabels van hetzelfde nappaleer gemaakt. Het kan zijn dat we in de toekomst deze mogelijkheid aanbieden, maar voor nu is dit de beste keuze. De hanglabels worden allemaal op dezelfde manier geknipt. Je kunt wel de leersoort van jouw keuze bestellen en zelf de hanglabels maken, maar we knippen geen andere leersoorten in deze vorm.

Wat wil jij met de rand van jouw stof?

We hebben twee afwerkingsopties voor jouw bestelde stof: 
 • Zoals het komt. We knippen rondom jouw afbeelding en laten een eenvoudige, misschien wat oneven, geknipte witte rand over.
 • Op de rand geknipt. We knippen netjes op de rand van jouw afbeelding. Houdt er rekening mee, dat wanneer we langs de lijn knippen, we tegen de vleug van de stof in moeten knippen. Dit is de standaard procedure voor het knippen van stof.
Al onze stoffen worden met de hand geknipt, met de grootste zorg en aandacht. Als jouw stof er aan de rand ongelijk uitziet, of licht gerafeld is, dan betekent dit niet dat er een fout in de stof zit. Het is bij bepaalde stoffen niet altijd mogelijk om een perfecte rechte lijn te knippen, dus houd hier a.u.b. rekening mee wat betreft jouw ontwerp. Als je vragen hebt, of je wil graag meer details omtrent onze knipmethodes, neem dan graag contact met ons op, we zullen ze met alle plezier met jouw doornemen.
Niet geschikt voor kinderspeelgoed of dierenartikelen, vanwege het risico dat de inkt bij grof gebruik kan worden ingeslikt.

Voor meer informatie over onze leersoorten of onze andere stoffen, raadpleeg onze FAQs.


Let op: Omdat alle producten die we leveren handgemaakt worden op bestelling, kunnen de afmetingen licht variëren.

Levertijd & Kosten

Productietijden 

Jouw leren item wordt handgemaakt op locatie, wat gemiddeld 2-3 dagen in beslag neemt. Bekijk hiervoor a.u.b. de individuele productietijden die naast de prijs van het item op de productpagina worden weergegeven, dit kan namelijk per artikel verschillen. In zeldzame gevallen, wanneer we een item opnieuw moeten bedrukken, kan het 1-2 dagen langer duren. 

Verzendmethoden

Nadat jouw item is gemaakt, zullen we je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode. Tel a.u.b. de productietijd op bij de levertijd, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Selecteer de gewenste verzendmethode bij het afrekenen.

We verzenden via de services van DHL of Fedex. De levertijd bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. Ook is er Express levering mogelijk, waardoor jij jouw bestelling nog sneller in huis hebt. Zo kun je snel beginnen met het genieten of doorverkopen van jouw handgemaakte producten met jouw eigen ontwerpen.

Je kunt ook meer lezen over onze algemene voorwaarden en terugbetalingsbeleid. 

Maak gebruik van onze Productie-Ervaring en Wereldwijde Verzending.

Bij Contrado is elk product handgemaakt op locatie om jouw de best mogelijke kwaliteit te garanderen. We hebben naast een toegewijde productieservice, ook een aantal verschillende snelle bezorgopties. De afgelopen 14 jaar hebben we ontelbaar veel gepersonaliseerde producten bedrukt en met de hand gemaakt, voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Veel van hen zijn uiteindelijk trouwe klanten geworden, die niet alleen houden van onze producten, maar ook de zorg, kennis en toewijding van onze medewerkers waarderen.

 • production

  Klaar voor verzending in 2 - 3 dag(en).

 • delivery

  € 8,99 Om te verzenden in het VK

 • quick-delivery

  Expres verzending beschikbaar

 • Bezorging Nederland: € 8,99
 • West-Europa: € 14,50
 • Anders Europees: € 20
 • Noord-Amerika: € 21
 • Australië / Japan: € 28
 • Rest van de Wereld: € 28

Misschien ook iets voor jou...

Sluiten

Bijna klaar!

Nappaleer Bedrukken, Vanaf € 26

De stof is beschikbaar in verschillende variaties, kies er een! Als je het niet zeker weet is de eerste optie altijd de favoriet van onze klanten. Je kunt dit later wijzigen, bij de volgende stap.